Coacem un piscot din 10 oua. Batem spuma 10 oua cu 10 linguri de zahar. Amestecam 9 linguri de faina cu 1 lingura de praf de cacao si 1 pachet de pra
Coacem un piscot din 10 oua. Batem spuma 10 oua cu 10 linguri de zahar. Amestecam 9 linguri de faina cu 1 lingura de praf de cacao si 1 pachet de praf de copt. Batem spuma 25 dkg de margarina cu 20 dkg zahar pudra. Fierbem un pachet de budinca in 3 dl de lapte cu 3 linguri de zahar si lasam la racit.
Amestecam crema de margarina cu crema de budinca, adaugam 25 dkg de pireu de castane, 2 linguri de praf de cacao, 1 galbenus si amestecam pana obtinem o crema neteda. Taiem piscotul in 3 foi si il umplem cu crema, o intindem si pe exterior. Glazuram cu ciocolata (topim la baie de abur o tableta de ciocolata de menaj cu 2 linguri de ulei). Decoram cu crema dupa preferinte.
Alte retete recomandate
Prajitura cu visine
Tarta cu visine
Compot visine
Tort visine
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii