Coacem un piscot din 10 oua. Batem spuma 10 oua cu 10 linguri de zahar. Amestecam 9 linguri de faina cu 1 lingura de praf de cacao si 1 pachet de pra
Coacem un piscot din 10 oua. Batem spuma 10 oua cu 10 linguri de zahar. Amestecam 9 linguri de faina cu 1 lingura de praf de cacao si 1 pachet de praf de copt. Batem spuma 25 dkg de margarina cu 20 dkg zahar pudra. Fierbem un pachet de budinca in 3 dl de lapte cu 3 linguri de zahar si lasam la racit.
Amestecam crema de margarina cu crema de budinca, adaugam 25 dkg de pireu de castane, 2 linguri de praf de cacao, 1 galbenus si amestecam pana obtinem o crema neteda. Taiem piscotul in 3 foi si il umplem cu crema, o intindem si pe exterior. Glazuram cu ciocolata (topim la baie de abur o tableta de ciocolata de menaj cu 2 linguri de ulei). Decoram cu crema dupa preferinte.
Alte retete recomandate
Prajitura cu visine
Tarta cu visine
Compot visine
Tort visine
Cornulete cu mac sunt fragede si aromate, umplute cu mac aromat din abundenta sunt o reteta perfecta pentru Craciun....
Cornulete cu mac de CraciunSarmalele fierte in oala de lut au un gust deosebit si cu siguranta sunt preferatele tuturor.
Sarmale fierte in oala de lut1. Condimentele se vor pune macinate fin, combinate dupa gust. 2. Tot materialul se trece prin masina de tocat, cu sita cu...
Caltabos (reteta din cartea Silviei Jurcovan)Se curata merele si se dau pe razatoarea mare, intr-un castron. Se adauga ouale intregi si se amesteca. Se pune zaharul,...
Prajitura simpla cu nuci si merePrajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...
Prajitura cu foi de zahar arsse incalzeste cuptorul la 150 grade C. Se spala carnea, se sterge si se condimenteaza. Se pune la cuptor pentru 40 de minute....
Piept de gasca cu sos CassisReteta de tort Diplomat. Cum faci acasa cel mai bun tort Diplomat.
Tort Diplomat
Comentarii