Blatul Separati ouale. Bateti albusurile cu 100 g zahar si pliculetul de vanilie. Frecati cafeau cu 2 linguri de apa calda. Frecati galbenusurile cu
Blatul
Separati ouale.
Bateti albusurile cu 100 g zahar si pliculetul de vanilie.
Frecati cafeau cu 2 linguri de apa calda.
Frecati galbenusurile cu 100 g zahar si ness-ul.
Se adauga peste albusuri si se amesteca usor.
Adaugam si faina + praful de copt. Amestecam.
Se toarna compozitia intr-o forma detasabila, de 26 cm si se da la cuptor pentru 30 de minute. Se taie in 3 felii pe orizontala.
Crema
Mai intai punem gelatina la inmuiat.
Batem cele 2 tipuri de branza cu zaharul, vanilia si sucul de portocala.nmuiem gelatina pe bain marie si o turnam in crema, mixam bine.
Se freaca cafeaua cu o lingura de apa fierbinte, zahar si sampanie
Se insiropeaza blaturile si se aseaza crema pe fiecare.
Pt decor am folosit: bombonele din acestea umplute cu cerelae pe care le-am tocat, pe margine l-am balotat cu nuca maruntita.
Pofta buna!
Reteta Tort cu crema de branza si sampanie a fost propusa de aliza pe forum culinar.ro
Alte retete de torturi gasiti aici:
Tort Palermo,
Tort sah (cu fructe de padure),
Tort cu ciocolata
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii