Galbenusurile se freaca bine cu zaharul, se adauga apoi pesmetul, cacaua, nuca macinata si albusurile batute spuma tare. Se tapeteaza o forma de tor
Galbenusurile se freaca bine cu zaharul, se adauga apoi pesmetul, cacaua, nuca macinata si albusurile batute spuma tare. Se tapeteaza o forma de tort cu unt si se toarna compozitia in ea. Se coace in cuptorul incalzit. Intre timp se prepara crema. Se mixeaza bine toate ingredientele, dupa care se taie tortul racit, in prealabil si se umple si acopera cu crema. Se da apoi la rece pana a doua zi.
Se serveste ornata cu frisca.
Alte retete de dulciuri:
Ciocolata de casa
Tort diplomat
Tiramisu
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii