Blatul. Se fierb castanele, se curata si se dau prin masina. Se iau din cantitate 6 linguri si se pun intr-o farfurie pentru a fi folosite apoi la pre
Blatul. Se fierb castanele, se curata si se dau prin masina. Se iau din cantitate 6 linguri si se pun intr-o farfurie pentru a fi folosite apoi la prepararea cremei.
Se freaca galbenusurile cu vanilia taiata foarte marunt si zaharul. Se adauga castanele si albusurile batute spuma. Se pune compozitia in forma unsa si se coace la cuptor.
Crema. Se oparesc castanele pastrate de la blat (6 linguri) cu un sirop preparat din 4 linguri zahar si vanilie. Se freaca bine, se adauga laptele si romul, iar dupa ce s-a racit se amesteca cu untul.
Se taie tortul, se pune crema la mijloc, iar pe deasupra se imbraca cu frisca.
Pofta buna!
Alte retete dulciuri:
Mini tarte cu fructe
Prajitura alba ca zapada

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii