Se prepara un blat alb. Pentru crema se freaca untul moale impreuna cu coaja de lamaie rasa si zeama de lamaie. Se dizolva intre timp faina in putin
Se prepara un blat alb. Pentru crema se freaca untul moale impreuna cu coaja de lamaie rasa si zeama de lamaie. Se dizolva intre timp faina in putin lapte, iar restul se pune la fiert. Se toarna apoi faina dizolvata si se amesteca totul pe foc, pana se ingroasa putin. Se lasa la racit, apoi se adauga untul frecat si se amesteca din nou pana se omogenizeaza compozitia. Se ung blaturile de tort cu aceasta crema.
Tortul se serveste dupa ce a stat la rece cateva ore.
Alte retete de dulciuri:
Tort diplomat Tort cu mere si crema de zahar ars Tort cu piersici
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii