Galbenusurile se freaca impreuna cu zaharul pana cand amestecul se albeste. Se adauga apoi fructele glasate, pesmetul si la final albusurile batute s
Galbenusurile se freaca impreuna cu zaharul pana cand amestecul se albeste. Se adauga apoi fructele glasate, pesmetul si la final albusurile batute spuma. Se unge o forma cu unt, se toarna in ea compozitia si se introduce in cuptor la copt. Se scoate din cuptor, se lasa la racit si apoi se scoate din forma si se toarna deasupra sirop si putin rom.
Se serveste ornat cu frisca.
Alte retete de dulciuri:
Tiramisu
Prajitura snikers
Cozonac moldovenesc
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii