Fierbem 2 dl de kefir cu gelatina 3 minute. Amestecam bine restul ingredientelor cu exceptia fructelor si le adaugam la kefirul cu gelatina. Turnam am
Fierbem 2 dl de kefir cu gelatina 3 minute. Amestecam bine restul ingredientelor cu exceptia fructelor si le adaugam la kefirul cu gelatina. Turnam amestecul intr-o forma de cozonac rotunda presarata cu faina si adaugam fructele maruntite. Dupa ce s-a intarit il intoarcem pe o farfurie de servit.
Alte retete de tort
Tiramisu
Tort de ciocolata
Tort visine
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii