Pentru foile de blat, se amesteca galbenusurile cu zaharul, se adauga ciocolata rasa, faina si albusurile spuma. Se coc 6 foi care se umplu cu crema
Pentru foile de blat, se amesteca galbenusurile cu zaharul, se adauga ciocolata rasa, faina si albusurile spuma.
Se coc 6 foi care se umplu cu crema de nuci si se acopera cu glazura.
Pentru crema, Se fierbe laptele cu nucile, vanilia si zaharul, sa dea intr-un clocot. Se freaca untul spuma cu putin rom, dupa care se amesteca cele doua compozitii impreuna.
Pentru glazura, se fierbe zaharul cu apa pana se leaga. Se freaca apoi cu ciocolata frecata si incalzita in cuptor si se adauga untul.
Se glaseaza repede tortul.
Pofta buna!
Va recomandam si alte retete de prajituri:
Prajitura simpla si rapida cu visine
Chec cu visine
Strudel cu visine
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii