Tortul de mere este sa-i spunem o reteta clasica, dar delicioasa. Urmareste si tu aceasta reteta de tort de mere si bucura-te de un desert delicios.
Ungeti o tava rotunda cu unt si puneti merele curatate de coaja si taiate in doua.
Daca merele sunt tari sau prea zemoase puneti in scobitura samburelui o picatura de margarina.
Galbenusurile se amesteca cu zahar, pana ce acesta se topeste si apoi se adauga apa si faina si amestecati pana cand se omogenizeaza.
Bateti albusurile spuma pana cand observati ca li s-a dublat volumul.
Adaugati-le peste compozitia cu galbenus si amestecati usor pana cand se omogenizeaza.
Adaugati amestecul obtinut peste marele puse in tava si bagati tava la cuptor la foc mediu.
Lasati tortul la cuptor aproximativ 45 de minute.
Scoateti tava din cuptor cand acesta este gata ,puneti un platou peste tava si rasturnati tava.
Tortul cu felii de mere se serveste foarte rece ... o buna metoda de a face lipsita caldura verii :X
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii