Tortul cu mandarine si bomboane este delicios si aveti nevoie de 4 oua, 200 g zahar, 1 pachetel de zahar vanilat.
Pentru tortul cu mandarine si bomboane, se incinge cuptorul, in timp ce se bat spuma albusurile cu zaharul vanilat, zaharul si patru linguri de apa rece. Adaugam usor galbenusurile, faina si praful de copt. Compozitia se pune in tava tapetata la copt, timp de treizeci de minute, apoi se lasa blatul la racit. Mandarinele din compot se lasa la scurs, cateva bucati se pastreaza pentru ornat, iar restul se taie marunt. Bomboanele se sfarama si se amesteca cu branza de vaci, smantana si zeama de lamaie. Se adauga mandarinele si 500 g frisca amestecandu-se usor. Blatul se taie pe jumatate; punem o jumatate pe platou si insiropam cu suc de la compot, apoi se acopera cu jumatate de crema, dupa care punem cealalta jumatate si deasupra restul de crema. Tortul se prinde cu un carton si se lasa la rece timp de patru ore.
La sfarsit, tortul cu mandarine si bomboane, se acopera cu frisca, se orneaza cu mandarine, napolitane si migdale fin taiate.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii