Se amesteca bine toate ingredientele pentru blat si se coace un biscuite la 170°C circa 15 minute, grija sa nu se arda. Se scoate si se lasa la ra
Se amesteca bine toate ingredientele pentru blat si se coace un biscuite la 170°C circa 15 minute, grija sa nu se arda. Se scoate si se lasa la racit. Pentru crema se inmoaie gelatina in apa rece. Branza de vaci se amesteca cu zahar si sucul de portocale rosii si maracuja apoi cu gelatina topita. Se pune deoparte si se bate frisca bine apoi se amesteca cu crema.
Se prepara un jeleu rosu (guss) cu 250 ml suc de maracuja si se amesteca cu crema. Se toarna totul peste blat intr-o forma cu peretii detasabili si se baga la frigider pentru 3 ore.
Se orneaza cu ciocolata alba topita si cocos.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii