Acest delicios tort cu branza mascarpone mai are in compozitie lapte, faina, unt, zahar, oua, budinca cu gust de frisca.
Se amesteca faina cu untul, zaharul, oul si se framanta bine. Se inveleste aluatul in folie si se pune la rece pentru 30 de minute. Se tapeteaza o forma cu diametrul de 23 cm si se pune aluatul in ea. Se introduce in cuptor si se lasa la copt 15 minute.
Se pune laptele la fiert impreuna cu zaharul si se adauga praful de budinca, amestecat in prealabil cu putin lapte. Se amesteca bine, apoi se ia de pe foc si se amesteca continuu pana se raceste. Se adauga apoi branza mascarpone in compozitie si se amesteca bine. Daca e nevoie se mai adauga zahar sau esenta. Se pune crema de branza peste blat, se orneaza cu bombonele si se toarna gelatina. Se lasa la rece pana la servire.
Se serveste rece.
Alte retete de dulciuri:
Pasca cu ciocolata
Pasca cu branza
Tort diplomat
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaliga Asa cum v-am mai spus, eu gatesc frecvent snitele. Principalul "client" este iubitul meu si, desi el le...
Șnițele din piept de pui marinatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii