Untul se bate spuma cu 100 g zahar, 1 lingura de zahar vanilat si sare, se adauga rand pe rand 2 oua, faina si amidonul amestecate cu praful de copt s
Untul se bate spuma cu 100 g zahar, 1 lingura de zahar vanilat si sare, se adauga rand pe rand 2 oua, faina si amidonul amestecate cu praful de copt si se framanta. Se curata merele de coaja, sescot cotoarele si se taie in felii de jumatate de cm. Cuptorul se incalzeste dinainte la 180°C. Aluatul se asaza intr-o tava cu diagonala de 28 cm unsa cu unt, se niveleaza si searanjeaza merele. Prajitura se pune pe gratarul de jos si se coace 35 de minute. Smantana si ouale ramase se amesteca cu zaharul ramas si zaharul vanilat. Compozitia se toarna peste prajitura cu mere si se pune din nou in cuptor pentru 25 minute. Tortul racit se presara cu zahar vanilat.
Alte torturi recomandate
Tarta capsuni si branza
Tort cu capsuni
Tarta cu capsuni

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii