Tortul cu mere si aroma de rom este foarte delicios, usor de preparat si are un gust special de sezon. Intr-o oala inalta cam de 15 cm se topeste margarina.
Tortul cu mere si aroma de rom este foarte delicios, usor de preparat si are un gust special de sezon.
Intr-o oala inalta cam de 15 cm se topeste margarina cu 4 linguri de zahar. Se curata si se gauresc merele, inlaturand cocianul. Se aseaza merele in oala cu margarina si zaharul topit, in gaura de la mere se pune zahar, cacao si scortisoara in cantitate redusa! Se pune la cuptor sa se inmoaie merele, cam 20 min.
Se bat albusurile, apoi se adauga pe rand zaharul ,apa, esenta, zaharul vanilat, galbenusurile, praful de copt se amesteca cu faina.
Cand s-au inmuiat merele, turnati deasupra aluatul, si bagati in cuptorul incalzit. Se tine la foc mic. Verificati cu o scobitoare aluatul: cand nu ramane numic lipit de ea, e gata.
Se scoate tortul, se lasa la racit 10 minute, dupa care se acopera cu glazura preparata!
Tortul cu mere si aroma de rom cel mai bune e rece, tinut la frigider!!!
Retete dietetice Este o reteta foarte simpla si foarte gustoasa!
Rulouri de vinete in sos de rosii cu usturoiSe potriveste pentru zilele senine de vara, este fara coacere, iar efortul este minim. Retete dietetice
Prajitura cu jeleu de cirese si crema de friscaO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiAm facut Pizza quatro formaggi dar aceasta placinta, are un gust senzational.
Placinta quatro formaggiIdeal de facut si o mancare delicioasa.
Sufleu de dovlecel cu legumeRetete dietetice Este o reteta foarte simpla si foarte gustoasa!
Rulouri de vinete in sos de rosii cu usturoiO prajitura pufoasa, de sezon si care poate fi pregatita cu orice fructe preferati.
Prajitura cu cireseO mancarica pe cat de simpla, pe atat de savuroasa, mai ales daca sunteti fani ciuperci de padure.
Mancarica de galbiori cu smantana
Comentarii