Amesteca ingredientele pentru blat si coace-l pe spatele unei tavi mari. Cand s-a racit, ia blatul cu grija de pe tava si taie in 3 foi. Fierbe prafu
Amesteca ingredientele pentru blat si coace-l pe spatele unei tavi mari. Cand s-a racit, ia blatul cu grija de pe tava si taie in 3 foi. Fierbe praful de cacao cu zahar si lapte. Ia-l de pe foc, adauga untul si amesteca pana se raceste. Unge cele doua foi de jos cu aceasta crema, iar deasupra pune glazura de lamaie. Prepara prajitura cu cateva zile inainte de servire.
Alte torturi recomandate

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeura
O mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii