Se pune la fiert ¾ pahar cu apa cu zaharul. Se adauga cacaoa si la urma nucile. Se lasa sa fiarba pina se ingroasa si se tine pe lingura, amestecind
Se pune la fiert ¾ pahar cu apa cu zaharul. Se adauga cacaoa si la urma nucile. Se lasa sa fiarba pina se ingroasa si se tine pe lingura, amestecind mereu. Apoi se da la rece. Cind s-a racit complet, se adauga galbenusurile alternativ cu albusurile batute spuma. Cind se pun albusurile, se amesteca usor si repede ca sa nu se lase. Se unge forma bine cu unt si se coace la cuptor la foc iute. Nu se coace prea tare. Cind este rece, se pune deasupra frisca si se pudreaza cu zahar.
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis
Drob usor de puiAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaAstazi vreau sa iti arat cat de usor si simplu poti prepara acasa celebra prajitura indragita de toti copiii, prajitura felie...
Desert prajitura felie de laptePlacinta cu branza dulce si stafide este usor de facut, foarte gustoasa, iar aluatul se potriveste perfect si la placinta cu...
Prajitura cu branza dulce si stafide - Reteta videoPiersicutele intotdeauna nelipsite pe masa de Sarbatori…. si-n copilarie dar si acum.
PiersicuteO mancare gustoasa in sezonul rece
Iepure cu cartofi la cuptorAm primit de la mama mea foi Lica,si azi nu le-am mai putut rezista,m-am inspirat din reteta Florinei(Luk).
Prajitura cu foi LicaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii