Deasupra tortului cu nuci si crema, turnam o glazura facuta din 320 g zahar, 3 linguri de apa si zeama de la o lamaie.
Pentru tortul cu nuci si crema, se bat galbenusurile cu zaharul, se adauga albusurile batute spuma, apoi nuca, lamaia, pesmetul, scortisoara, dupa care se pun la copt in tava tapetata. Dupa ce s-a racit, se taie in trei parti, iar umplutura se face dintr-o crema din lamaie, cacao sau ness. Dupa aceea, deasupra turnam o glazura facuta din 320 g zahar, 3 linguri de apa si zeama de la o lamaie.
Tortul cu nuci si crema se serveste cu crema de lamaie, cacao sau ness si cu glazura deasupra.
Este o reteta usoara, potrivita pentru concursul Retete de vacanta
Dovlecei si vinete paneIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieTarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata
Comentarii