Se amesteca bine ouale cu gelatina, zaharul si o sticluta de suc de portocale, pe foc mic. Se lasa la racit, apoi se adauga frisca si fructele glasat
Se amesteca bine ouale cu gelatina, zaharul si o sticluta de suc de portocale, pe foc mic. Se lasa la racit, apoi se adauga frisca si fructele glasate. Intr-un vas tapetat cu celofan se pun felii de portocale, apoi piscoturi insiropate, un strat de crema, apoi din nou piscoturi, felii de portocale si crema. Ultimul strat va fi din piscoturi. Se adauga celofan deasupra si se pune peste vas o farfurie plata.
Se pune la rece iar a doua zi tortul se rastoarna. Se serveste rece.
Alte retete de dulciuri:
Cozonac moldovenesc
Prajitura snikers
Tort diplomat

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii