Tortul cu ricotta se prepara usor, este delicios si poate fi ornat dupa bunul plac si imaginatia fiecaruia.
BLATUL:
-mixam oule cu zaharul pana isi dubleaza volumul, dupa care adaugam uleiul treptat si mixam, adaugam iaurtul, faina amestecata cu praful de copt si sarea, coaja de lamaie si omogenizam amestecand cu lingura cu miscari usoare. Turnam compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt dam la cuptor pana trece testul cu scobitoarea. Lasam sa se raceasca foarte bine dupa care il vom taia.
CREMA 1:
-mixam frisca bine, dupa care adaugam ricotta si amestecam, daca dorim putem adauga zahar dupa gust.
CREMA 2:
-frisca mixata inainte o amestecam cu dulceata.
ASAMBLAREA:
-asezam prima foaie si o insiropam adaugam crema 1 (eu am adaugat si visine) foaia 2, o insiropam si adaugam crema 2 punem si ultima foaie la fel o insiropam si dam la frigider timp de 30 de minute dupa care il putem decora dupa bunul plac.
http://shabbychicshop.ro/ceasuri/852-ceas-home.html
Tortul cu ricotta se serveste rece.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii