Aceasta este o reteta de post, iar pentru tortul cu suc de portocale va trebuie o cana de zahar, o cana de ulei.
Pentru tortul cu suc de portocale (de post) se bat cu mixerul timp de 5 minute, apoi se coace in tava tapetata la foc potrivit timp de 30-35 de minute. Dupa ce s-a racit, se taie in trei foi, se umple cu crema de cafea sau cacao. Se face o crema din 3 plicuri de praf de crema de vanilie Dr. Oetker, 10 linguri de zahar pudra, 400 ml de suc de portocale. Punem praful de crema si zaharul, apoi sucul si mixam 5-6 minute. Stropim foile cu putin lichior de fructe, apoi ungem foile cu crema.
Tortul cu suc de portocale (de post) se serveste imbracat cu crema, apoi decoram cu frisca Hulala sau cu putina crema amestecata cu cacao.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaliga Asa cum v-am mai spus, eu gatesc frecvent snitele. Principalul "client" este iubitul meu si, desi el le...
Șnițele din piept de pui marinatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii