Aceasta este o reteta de post, iar pentru tortul cu suc de portocale va trebuie o cana de zahar, o cana de ulei.
Pentru tortul cu suc de portocale (de post) se bat cu mixerul timp de 5 minute, apoi se coace in tava tapetata la foc potrivit timp de 30-35 de minute. Dupa ce s-a racit, se taie in trei foi, se umple cu crema de cafea sau cacao. Se face o crema din 3 plicuri de praf de crema de vanilie Dr. Oetker, 10 linguri de zahar pudra, 400 ml de suc de portocale. Punem praful de crema si zaharul, apoi sucul si mixam 5-6 minute. Stropim foile cu putin lichior de fructe, apoi ungem foile cu crema.
Tortul cu suc de portocale (de post) se serveste imbracat cu crema, apoi decoram cu frisca Hulala sau cu putina crema amestecata cu cacao.
Acestea sunt vestitele clatite americane, groase, spongioase care sunt adesea consumate cu sirop de artar sau bacon prajit....
American pancakesPentru ciorba radauteana aveti nevoie de piept de pui, morcovi, ceapa, ardei, telina, usturoi, pastarnac, oua, smantana si...
Ciorba radauteana cu piept de puiVine din Turcia, Arabia, Balcani și are o savoare aparte. Se prepară ba cu cartofi fierți, piure sau chiar prăjiți, ba...
Musaca de cartofi cu carne de vitel - Reteta videoIata o reteta super simpla de chec aromat cu lamaie, usor crocant de la macul din interior si cu o glazura dulce-acrisoara de...
Desert chec cu lamaie si macBriose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache
Comentarii