Blat: se bat albusurile spuma, se freaca galbenusul cu zaharul ,se dauga cacaoa, zaharul vanilat si praful de copt, se adauga amestecul la albusuril
Blat: se bat albusurile spuma, se freaca galbenusul cu zaharul ,se dauga cacaoa, zaharul vanilat si praful de copt, se adauga amestecul la albusurile batute si se incorporeaza faina cernuta.
Crema:Se freaca galbenusurile cu zaharul, se adauga mascarponele si cafeaua ness sau praful de capucino. Amestecul obtinut se amesteca cu frisca batuta spuma.
Ansamblare: Se insiropeaza blatul taiat in trei foi cu cafea, se pune crema pe fiecare foaie, la terminare se sculpteaza cu cutitul forma conica, adica la baza tortului mai indust. Dupa care se orneaza.
Pofta buna!

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii