Se bat albusurile spuma tare, cu zaharul si sarea. Se adauga apoi zeama de lamaie, faina, miezul de nuca macinat, dupa care se imparte compozitia in
Se bat albusurile spuma tare, cu zaharul si sarea. Se adauga apoi zeama de lamaie, faina, miezul de nuca macinat, dupa care se imparte compozitia in 3-4 foi, care se coc separat. Se prepara crema cu care se vor umple foile: se freaca galbenusurile cu zaharul, se adauga untul moale, cacaua, romul si o lingura de sirop de zahar ars. Foile umplute se suprapun si se ung deasupra cu crema. Se garniseste tortul cu nuca taiata, dupa preferinte.
Se serveste dupa ce a stat la rece.
Alte retete de dulciuri:
Prajitura snikers Prajitura cu gem Lapte de pasare
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii