Se dau alunele prin masina de macinat nuci. Se freaca bine margarina cu zaharul intr-un castron. Se adauga oul, faina si alunele macinate. Din acest
Se dau alunele prin masina de macinat nuci. Se freaca bine margarina cu zaharul intr-un castron. Se adauga oul, faina si alunele macinate. Din acest aluat se coc pe rind trei foi intr-o forma de tort unsa cu "Margarina de la Bunica". Intre foi se pune o crema preparata astfel: frisca batuta se amesteca cu esenta de cafea si se indulceste dupa gust.
Se garniseste cu aceeasi crema
Alte dulciuri recomandate
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii