Se aranjeaza pe un platou randuri de piscoturi stropite in prealabil cu sirop de ananas. Se taie bucatele mici ananasul si se aranjeaza peste piscotu
Se aranjeaza pe un platou randuri de piscoturi stropite in prealabil cu sirop de ananas. Se taie bucatele mici ananasul si se aranjeaza peste piscoturi. Se pun deasupra un strat de frisca, apoi din nou un strat de piscoturi insiropate, ananas taiat bucatai si frisca la final. Peste frisca, pe marginea tortului se aranjeaza bucatele mici de ananas.
Tortul se tine la frigider, pana a doua zi cand se serveste.
Alte retete de dulciuri:
Tort diplomat
Tort de mere si frisca
Tort de mere coapte
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii