Se bat pe foc slab sau in bain marie ouale cu galbenusurile, ul si vanilia. Dupa ce compozitia s-a racit se adauga untul spuma si faina. Se coace. Bl
Se bat pe foc slab sau in bain marie ouale cu galbenusurile, ul si vanilia. Dupa ce compozitia s-a racit se adauga untul spuma si faina.
Se coace. Blatul rece se taie si se umple cu marmelada de ananas cu care se si acopera in intregime.
In mijlocul tortului se plaseaza blatul garnitura, care este mai mic si se prepara din miez de cozonac inmuiat in sirop si rom, iar deasupra se acopera cu albus batut bine cu ul pudra, turnat cu spritul.
Se da putin la cuptor sa se usuce glazura. Acest blat
garnitura ar fi ca un alt etaj.
Se glaseaza apoi tortul cu serbet roz, alb sau verde sau combinat din toate si se garniseste cu serbet de ciocolata si frunze verzi de ananas.
Pofta buna!
Va recomandam si alte prajituri
:
Prajitura cu visine
Tarta cu visine
Prajitura simpla si rapida cu visine
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agrise Poate inlocui si o cina .Poate merge si in caserola la serviciu . Gustoasa si hranitoare .
SALATA CU RUCOLA , TON SI OUAPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii