Se fierbe faina amestecata cu apa. Se amesteca pana se raceste. Separat, se freaca margarina cu zahar, cacao si vanilie, pana devine o crema spumoasa
Se fierbe faina amestecata cu apa. Se amesteca pana se raceste. Separat, se freaca margarina cu zahar, cacao si vanilie, pana devine o crema spumoasa. Se amesteca cele doua preparate, turnandu-se cate putin si frecand permanent ca sa nu se taie. Se lasa sa stea 1 ora la frigider. Se prepara un sirop din zahar, apa si rom in care se scufunda rapid fiecare biscuit si se aseaza pe un platou, unul langa altul. Deasupra se intinde un strat de crema, se intinde un alt strat de biscuiti insiropati si alt strat de crema, continuandu-se pana se termina ingredientele. Se imbraca tortul cu crema si se decoreaza dupa gustul si fantezia fiecaruia.
Se serveste dupa ce sta la rece cateva ore. Alte retete de dulciuri:
Tort cu capsuni
Tort cu mere si crema de zahar ars
Prajitura negresa

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii