Ungem cu unt si presaram cu faina o forma de tort. Amestecam bine ingredientele pentru aluat, intindem 1/3 din el la forma rotunda. Captusim forma de
Ungem cu unt si presaram cu faina o forma de tort. Amestecam bine ingredientele pentru aluat, intindem 1/3 din el la forma rotunda. Captusim forma de tort cu aluatul rotund. Restul aluatului il intindem la o forma patrata si taiem fasii corespunzatoare inaltimii formei de tort. Captusim cu ele marginile formei de tort si unde se intersecteaza cu aluatul de forma rotunda apasam putin sa nu curga umplutura. Amestecam ingredientele pentru umplutura si turnam in forma de tort. Resturile de aluat le sfaramam deasupra. Coacem in cuptorul incalzit la 200 de grade o ora.
Alte retete prajituri recomandate:
Rulada
Placinta cu mere
Ciocolata de casa
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaCand este ziua unui apropiat, a unui prieten, prefer sa ii fac un cadou dulce, decat sa ii cumpar ceva si sa nu ii placa....
Desert tort cu biscuiti, crema de vanilie, jeleu si mousse de zmeuraDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii