Tort de branza

Ungem cu ulei o forma de tort. Amestecam cu mixerul prajiturile (biscuitii) cu untul pana se sfarama. Ungem amestecul obtinut in forma (si pe margini)

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 10 dkg biscuti sau prajituri din ovaz
  • 2 linguri unt sau margairna topita
  • 10 dkg branza de vaca slaba
  • 2 albusurile
  • 1 lingurita esenta de vanilie
  • 3 linguri miere
  • fructe proaspete (pentru décor)

Mod de preparare

Ungem cu ulei o forma de tort. Amestecam cu mixerul prajiturile (biscuitii) cu untul pana se sfarama. Ungem amestecul obtinut in forma (si pe margini) si il lasam sa se raceasca. Umplem aluatul din forma cu crema obtinuta din branza, albusuri, esenta de vanilie si de migdale si miere. Coacem prajitura in cuptorul pre-incalzit la 160 de grade 30 de minute. Lasam sa se raceasca iar la servire decoram cu fructe proaspete.
Alte retete dulciuri recomandate

Torturi pentru copii

Torturi si prajituri

Turta dulce

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc