Tortul cu branza este o reteta delicioasa care poate fi servita cu orice ocazie. Pentru a prepara aceasta reteta este nevoie de: branza, ardei, boia, mazare.
Tortul cu branza poate fi un aperitiv grozav cand ai un eveniment festiv in familie. Se prepara gelatina dupa indicatiile de pe pachet. Se foloseste gelatina pentru compozitii, nu pentru decorare. Se pune mazarea la fiert in apa clocotita si intre timp se da branza de vaca prin blender sau masina de tocat, sau se paseaza cu furculita. Pasta de branza trebuie sa fie cat mai fina.
Cei 2 ardei capia taiati se trec prin blender si se pun deoparte. Se imparte cantitatea de branza in 3 si fiecare parte se amesteca asa: o parte numai cu marar tocat, o parte cu pasta de ardei si boia si o parte cu mazarea. In fiecare dintre cele 3 parti se pune gelatina pregatita, pe care o imparti la randul ei in 3 parti. Se pune fiecare strat intr-un vas si se lasa la frigider circa o ora.
Se serveste rece.
Alte retete recomandate:
Foietaj cu branza dulce
Placinta cu branza
Strudel cu branza de vaca
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii