Se face crema: se amesteca untul si zaharul pudra dupa care se amesteca cu o ceasca de cafea. Marscapone se amesteca cu cealalta ceasca de cafea. Se t
Se face crema: se amesteca untul si zaharul pudra dupa care se amesteca cu o ceasca de cafea. Marscapone se amesteca cu cealalta ceasca de cafea. Se taie blatul in trei discuri. Se pune lichiorul de cafea si se amesteca cu zaharul si jumatate de pahar de apa. Cu siropul iesit se insiropeaza blatul, se pune crema de marscapone, se pune al doilea strat tot cu crema de marscapone si al treilea strat, dupa care se orneaza cu crema de unt.
Pofta buna!
Se serveste dupa 12 ore de stat la rece
Alte retete dulciuri
Prajitura cu mere
Tort cu mere
Tort Dobos
Reţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciAdor să servesc primăvara o așa ciorbă de lobodă cu franjuri de ou, acrișoară!De data aceasta am acrit-o cu zeamă de...
Ciorba de loboda cu franjuri de ouSamosa cu cartofi este una dintre inepuizabilele variatiuni ale acestui fel indian de mancare de strada. In plus este o...
Samosa cu cartofiPrajitura foaie peste foaie este o reteta delicioasa pe care o puteti cu usurinta prepara. Pentru aceasta reteta aveti nevoie...
Prajitura foaie peste foaieNe place mult placinta cu mere, de obicei mama soacra este cea care o prepara mai des. Mie imi place sa ma joc cu aluaturile,...
Placinta cu mereSupa ungureasca de chimen este foarte buna si foarte sanatoasa. Pentru aceasta reteta de supa trebuie sa folositi 1 lingurita...
Supa ungureasca de chimenPentru sos tartar cu patrunjel ouale se spala, se fierb tari, se curata si se toaca marunt. Ceapa verde si patrunjelul se...
Sos tartar cu patrunjelN-ai spune ca se poate face pandispan cu cirese, fara cirese, doar cu rahat. Urmareste reteta pas cu pas si invata cum sa...
Pandispan cu rahatDescopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii