Batem frisca si pisam le cu ul pudra, zeama de lamaie si ul vanilat. Gelatina fiarta si racita o adaugam la crema si o punem la rece. Umplem cele 3 fe
Batem frisca si pisam le cu ul pudra, zeama de lamaie si ul vanilat. Gelatina fiarta si racita o adaugam la crema si o punem la rece. Umplem cele 3 felii de piscot rotund si punem din nou la rece, in frigider. Decoram dupa preferinte.
Alte dulciuri retete recomandate
Prajitura cu visine
Dulceata de capsuni
Prajitura cu caise
Compot de caise
Gem de caise
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaAcești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii