Tort de capsuni

Batem frisca si pisam le cu ul pudra, zeama de lamaie si ul vanilat. Gelatina fiarta si racita o adaugam la crema si o punem la rece. Umplem cele 3 fe

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 piscot rotund (taiat in 3 felii)
  • 250 gr
  • 85 gr pudra
  • 1 plic vanilat
  • Sucul de la o jumatate de lamaie
  • 500 ml frisca racita
  • 1 plic de gelatina
  • Pentru decor:
  • proaspete
  • Piscoturi

Mod de preparare

Batem frisca si pisam le cu ul pudra, zeama de lamaie si ul vanilat. Gelatina fiarta si racita o adaugam la crema si o punem la rece. Umplem cele 3 felii de piscot rotund si punem din nou la rece, in frigider. Decoram dupa preferinte.
Alte dulciuri retete recomandate

Prajitura cu visine

Dulceata de capsuni

Prajitura cu caise

Compot de caise

Gem de caise

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc