Blatul. Se freaca galbenusurile cu zaharul, se adauga castanele fierte, curatate si date prin masina, faina si albusurile spuma. Se coace compozitia
Blatul. Se freaca galbenusurile cu zaharul, se adauga castanele fierte, curatate si date prin masina, faina si albusurile spuma.
Se coace compozitia in forma unsa.
Crema. Castanele fierte curatate si date prin sita se amesteca cu zaharul pisat pudra, laptele si untul.
Se umple blatul cu crema, dupa care se glaseaza tortul cu zahar ars.
Pofta buna!
Alte torturi recomandate:
Tort de ciocolata
Tort cu mere si crema de zahar ars
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii