Se fierb castanele pana se pot curati. Apoi se rad pe razatoare cat sunt calde. Se freaca untul spuma. In unt se adauga zaharul cu vanilia si cate un
Se fierb castanele pana se pot curati. Apoi se rad pe razatoare cat sunt calde. Se freaca untul spuma. In unt se adauga zaharul cu vanilia si cate un galbenus, dupa fiecare
frecand bine. Dupa aceea se includ migdalele curatate si macinate si castanele rase.
Din nou se amesteca un sfert de ora si se adauga albusurile spuma tari. Se amesteca usor. Se toarna
compozitia intr-o forma unsa.
Se fierbe in bain marie o ora. Se serveste cu frisca.
Pofta buna!
Alte retete dulciuri:
Placinta cu mere delicioasa
Prajitura cu biscuiti lamaie si nuca
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii