Se fierb castanele pana se pot curati. Apoi se rad pe razatoare cat sunt calde. Se freaca untul spuma. In unt se adauga zaharul cu vanilia si cate un
Se fierb castanele pana se pot curati. Apoi se rad pe razatoare cat sunt calde. Se freaca untul spuma. In unt se adauga zaharul cu vanilia si cate un galbenus, dupa fiecare
frecand bine. Dupa aceea se includ migdalele curatate si macinate si castanele rase.
Din nou se amesteca un sfert de ora si se adauga albusurile spuma tari. Se amesteca usor. Se toarna
compozitia intr-o forma unsa.
Se fierbe in bain marie o ora. Se serveste cu frisca.
Pofta buna!
Alte retete dulciuri:
Placinta cu mere delicioasa
Prajitura cu biscuiti lamaie si nuca

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii