Se fierb castanele pana se pot curati. Apoi se rad pe razatoare cat sunt calde. Se freaca untul spuma. In unt se adauga zaharul cu vanilia si cate un
Se fierb castanele pana se pot curati. Apoi se rad pe razatoare cat sunt calde. Se freaca untul spuma. In unt se adauga zaharul cu vanilia si cate un galbenus, dupa fiecare
frecand bine. Dupa aceea se includ migdalele curatate si macinate si castanele rase.
Din nou se amesteca un sfert de ora si se adauga albusurile spuma tari. Se amesteca usor. Se toarna
compozitia intr-o forma unsa.
Se fierbe in bain marie o ora. Se serveste cu frisca.
Pofta buna!
Alte retete dulciuri:
Placinta cu mere delicioasa
Prajitura cu biscuiti lamaie si nuca
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniSe spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.
Salata de leurdaPentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...
Chiftelute frigaruiBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii