Taie in doua blatul de tort. Unge foaia de jos cu gem (alege un gem acrisor – cum ar fi cea de prune, cocaze, jeleu de soc), dupa care unge cu
Taie in doua blatul de tort. Unge foaia de jos cu gem (alege un gem acrisor – cum ar fi cea de prune, cocaze, jeleu de soc), dupa care unge cu budinca, pune frisca batuta, cealalta foaie de tort, unge cu gem de caise fiert, acopera tortul cu ciocolata de menaj. Lasa sa se intareasca ciocolata, dupa care decoreaza cu frisca, frunza de menta, pune de jur imprejur frunze de menta unse cu ciocolata si presara cu zahar pudra.
Mod de servire: Cand servesti tortul, aseaza o felie pe farfurie, presara cu zahar pudra din belsug (poti presara zaharul pudra si pe farfurie), formeaza un trandafir din frisca pe farfurie, in care aseaza o frunza de menta.
Alte torturi recomandate
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaAcești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii