Tort de ciocolata

Untul se freaca bine cu zaharul, apoi se adauga galbenusurile si se bate bine. Se pun in compozitie migdalele, ciocolata, romul, faina si albusurile

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 gr unt
  • 100 gr zahar
  • 100 gr ciocolata
  • 100 gr migdale sau nuca
  • 50 gr faina
  • 2 oua
  • 1 varf de cutit portocala zaharisita
  • 1 varf de cutit scortisoara
  • 1 paharel rom
  • 1 plic zahar vanilat
  • ananas
  • frisca

Mod de preparare

Untul se freaca bine cu zaharul, apoi se adauga galbenusurile si se bate bine. Se pun in compozitie migdalele, ciocolata, romul, faina si albusurile batute spuma, zaharul vanilat si scortisoara. Se imparte compozitia in doua si se coc doua blaturi. In mijloc se umple cu crema si se garniseste cu bucatele de ananas.


Se serveste ornat cu frisca.

Alte retete de dulciuri:

Prajituri delicioase

Cozonac moldovenesc

Prajitura snikers

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc