Tort de ciocolata

Se freaca 3 galbenusuri cu 100 gr. zahar si o jumatate baton de vanilie, pana se face ca o crema. Se amesteca cu 50 gr. de unt proaspat, deasemenea fr

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 oua
  • 100 gr. zahar
  • 1/2 baton vanilie
  • 50 gr. unt
  • 100 gr. ciocolata
  • 50 gr. faina

Mod de preparare

Se freaca 3 galbenusuri cu 100 gr. zahar si o jumatate baton de vanilie, pana se face ca o crema. Se amesteca cu 50 gr. de unt proaspat, deasemenea frecat deoparte. Se adauga 100 gr. de ciocolata, muiata cu o lingura de apa, 50 gr. de faina si la urma cele 3 albusuri spuma. Se scoate vanilia. Se toarna compozitia intr-o forma foarte bine unsa cu unt, si presarata cu faina. Se coace cam o jumatate de ora, la cuptor, la foc bun. Cand e gata, tortul ramane totusi putin moale la mijloc. Se rastoarna dupa ce s-a racit si se glaseaza cu glasura de ciocolata.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori