Se prepara budincile dupa indicatiile de pe plicuri, se lasa la racit dupa care se mixtaza cu 150 gr. unt (450 gr. in total) Pentru acoperit tortul s
Se prepara budincile dupa indicatiile de pe plicuri, se lasa la racit dupa care se mixtaza cu 150 gr. unt (450 gr. in total)
Pentru acoperit tortul si figurine:
500 gr. pasta de migadle
250 gr. zahar pudra
Coloranti gel (eu folosesc marca Wilton)
Reteta Tort de ciocolata cu 3 creme a fost propusa de Ilinca

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii