Tortul de ciocolata cu crema de ganache este un desert delicios. Albusurile le batem spuma cu 1 praf de sare. Adaugam zaharul si mixam pana obtinem o spuma lucioasa.
BLAT
Tortul de ciocolata cu crema de ganache este un desert delicios. Albusurile le batem spuma cu 1 praf de sare,Adaugam zaharul si mixam pana obtinem o spuma lucioasa,adaugam galbenusurile frecate cu zaharul si esenta de vanilie,apoi faina amestecata cu praful de copt,incorporam usor in compozitie cu miscari de jos in sus.
Turnam compozitia in tava si dam la cuptorul incalzit la foc mediu pana trece testul cu scobitoarea.
CREMA DE CIOCOLATA
Rupem ciocolata bucatele si o punem intr-un vas la foc mic impreuna cu frisca si aducem la punctul de fierbere,dam deoparte si omogenizam,
Dam la rece cateva ore pana compozitia se intareste ,apoi o mixam pana obtinem o crema pufoasa.
CREMA DE CIOCOLATA ALBA
Topim ciocolata impreuna cu frisca lichida la foc mic, omogenizam , racim si dam la rece cateva ore
O mixam impreuna cu intaritorul de frisca pana devine o crema pufoasa,la final adaugam si esenta de vanilie
Ansamblare-blatul il taiem in doua.
asezam priam foaie insiropam/crema de ciocolata si dam la frigider cateva minute,adaugam crema de ciocolata alba/a 2 foaie.
Tortul de ciocolata cu crema de ganache decoram cu pasta de zahar
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii