Tort de ciocolata cu frisca

Galbenusurile se freaca bine cu cate o lingura de zahar, dupa care se adauga ciocolata inmuiata la cald. Se adauga apoi migdalele bine pisate si ames

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente blat:
  • 12 oua
  • 250 gr zahar pisat
  • 3 batoane ciocolata
  • 250 gr migdale cu coji
  • 50 ml rom
  • Ingredienta glazura:
  • 250 gr frisca
  • ciocolata rasa

Mod de preparare

Galbenusurile se freaca bine cu cate o lingura de zahar, dupa care se adauga ciocolata inmuiata la cald.

Se adauga apoi migdalele bine pisate si amestecate. Albusurile se bat spuma si se adauga la compozitie, urmate de rom.

Se toarna compozitia in forma tapetata si se coace la cuptor.
Se orneaza tortul cu frisca si ciocolata rasa.

Alte torturi gasiti aici:

Tort cu mere coapte

Tort tiramisu

Tort cu visine Padurea Neagra

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc