Galbenusurile se freaca bine cu cate o lingura de zahar, dupa care se adauga ciocolata inmuiata la cald. Se adauga apoi migdalele bine pisate si ames
Galbenusurile se freaca bine cu cate o lingura de zahar, dupa care se adauga ciocolata inmuiata la cald.
Se adauga apoi migdalele bine pisate si amestecate. Albusurile se bat spuma si se adauga la compozitie, urmate de rom.
Se toarna compozitia in forma tapetata si se coace la cuptor.
Se orneaza tortul cu frisca si ciocolata rasa.
Alte torturi gasiti aici:
Tort cu mere coapte
Tort tiramisu
Tort cu visine Padurea Neagra
Rulouri dulci din aluat fraged, cu branza. Dacă îi lăsați până a doua zi, vor deveni și mai buni. Sfărâmicioși și...
Rulouri fragede cu branzaGogosarii in otet sunt foarte gustosi si usor de facut pentru ca nu trebuie opariti. Va trebuie 10 kg de gogosari.
Gogosari in otet pentru iarnaEste una din preferatele noastre si de obicei o prepar cu zeama de varza, insa de data aceasta am acrit-o cu lamaie, insa...
Ciorba de perisoare din carne de puiCiorba de fasole in bol de paine este o metoda ingenioasa de a prezenta ciorba. Dar in esenta ciorba de fasole cu costita...
Ciorba de fasole in bol de paineEste una din retetele care mama le prepara in fiecare primavara.
Ciorba de stevie cu oua intregiEste una din preferatele noastre si de obicei o prepar cu zeama de varza, insa de data aceasta am acrit-o cu lamaie, insa...
Ciorba de perisoare din carne de puiPrajitura de casa cu mac este o prajitura absolut delicioasa de casa. Este o reteta de prajitura cu mac ce se preteaza pe...
Prajitura de casa cu macEste o reteta destul de usor de realizat, este gustoasa si este foarte potrivita pentru pranz sau cina.
Cartofi gratinatiDescopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii