Se oparesc migdalele si se curata de coaja. Se trec prin masina de pisat nuci, si se amesteca cu zaharul pisat. Se topeste intr-o cratita mica 75 g c
Se oparesc migdalele si se curata de coaja. Se trec prin masina de pisat nuci, si se amesteca cu zaharul pisat.
Se topeste intr-o cratita mica 75 g ciocolata cu putina apa. Se adauga, amestecind mereu, untul proaspat cate putin odata, si 4 galbenusuri puse pe rand. Se adauga migdalele cu zaharul, si la urma cele 4 albusuri spuma. Se amesteca usor. Se toarna intr-o forma de tort unsa cu unt si presarata cu faina, si se coace 1/2 ora la foc moale. Se glazeaza cu glazura de ciocolata.
Cum pot sa va descriu eu aceasta prajitura? Nu as vrea sa spun prea multe, nu ca nu merita, dar e prea grozava ca sa ma...
Prajitura cu nuca si crema de ciocolata albaCiorba de perisoare delicioasa este o reteta de ciorba clasica, cu multe legume si orez. Este o reteta de ciorba cu perisoare...
Ciorba de perisoare delicioasaO combinatie de arome si texturi surprinzator de buna, cu parfum de toamna.
Pavlova cu nuca, mousse de castane si jeleu de gutuiPentru că la începutul acestei toamne am pregătit niște roșii deshidratate, în ulei, le-am testat gustul în niște...
Cosulete aperitiv din aluat foietaj cu rosii deshidratate, gogosari, carnati si ouaUn desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.
Desert prajitura cu capsuniO prajitura de sezon delicioasa, mai ales pentru iubitorii cheesecake-ului. Pofta buna!
Cheesecake cu capsuniO minunatie de prajitura... aromata, parfumata si super gustoasa! :x Aroma ingredientelor de toamna ne parfumeaza casa chiar...
Prajitura aromata cu morcoviDescopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat
Comentarii