Tort de ciocolata cu nuci

Blatul. Se freaca galbenusurile cu zaharul. Se adauga ciocolata inmuiata la cald, nucile si albusurile batute spuma. Se coace blatul si se taie in

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Blatul- 10 oua
  • 250 g zahar
  • 250 g ciocolata
  • 100 g nuci macinate
  • Crema - 2 galbenusuri
  • 1 lingura zahar
  • 2 linguri ciocolala rasa
  • 250 g frisca
  • Glazura - crema de frisca si ciocolata

Mod de preparare

Blatul.

Se freaca galbenusurile cu zaharul.

Se adauga ciocolata inmuiata la cald, nucile si albusurile batute spuma.

Se coace blatul si se taie in doua. Se pot coace si doua

foi separat.

Se umplu cu crema de frisca si se acopera cu aceeasi crema.

Crema.

Se freaca galbenusurile cu zaharul, ciocolata si apoi foarte usor cu frisca batuta.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci