Untul se freaca bine cu zaharul pudra peste care se adauga pe rand galbenusurile si ciocolata inmuiata in lapte, amestecand bine. Se desparte compozi
Untul se freaca bine cu zaharul pudra peste care se adauga pe rand galbenusurile si ciocolata inmuiata in lapte, amestecand bine.
Se desparte compozitia. Se retine 1/3 pentru
crema.
Cu restul aluatului se amesteca nucile, faina, pesmetul si albusurile spuma. Se coace foarte putin.
In partea de compozitie retinuta pentru crema se adauga rom. Cu aceasta se acopera blatul.
Deasupra se presara ciocolata barot sau nuci prajite.
Pofta buna!
Va recomandam si alte retete dulciuri:
Dulceata si sirop de capsuni
Dulceata de zmeura
Prajitura cu crema ciocolata
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaNu am prea multe sa va zic de aceata prajitura decat ca e un desert perfect de weekend cu ingrediente la indemana tuturor. Un...
Prajitura cu budinca si fructeDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii