Untul se freaca bine cu zaharul pudra peste care se adauga pe rand galbenusurile si ciocolata inmuiata in lapte, amestecand bine. Se desparte compozi
Untul se freaca bine cu zaharul pudra peste care se adauga pe rand galbenusurile si ciocolata inmuiata in lapte, amestecand bine.
Se desparte compozitia. Se retine 1/3 pentru
crema.
Cu restul aluatului se amesteca nucile, faina, pesmetul si albusurile spuma. Se coace foarte putin.
In partea de compozitie retinuta pentru crema se adauga rom. Cu aceasta se acopera blatul.
Deasupra se presara ciocolata barot sau nuci prajite.
Pofta buna!
Va recomandam si alte retete dulciuri:
Dulceata si sirop de capsuni
Dulceata de zmeura
Prajitura cu crema ciocolata
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii