Se face un aluat dintr-un galbenus, unt, faina si zahar pudra. Separat se bat albusurile cu zaharul si se amesteca apoi cu coacazele. Se adauga migd
Se face un aluat dintr-un galbenus, unt, faina si zahar pudra.
Separat se bat albusurile cu zaharul si se amesteca apoi cu coacazele.
Se adauga migdalele curatate si taiate bucatele. Se amesteca compozitia cu aluatul si se coace incet la foc potrivit.
Blatul racit se garniseste cu fructe fierte in sirop.
Pofta buna!
Va recomandam si alte prajituri
:
Prajitura cu mere si gris
Prajitura cu visine si ciocolata
Prajitura cu capsuni

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii