Se face un aluat dintr-un galbenus, unt, faina si zahar pudra. Separat se bat albusurile spuma cu zaharul si apoi se amesteca cu coacazele. Se adauga
Se face un aluat dintr-un galbenus, unt, faina si zahar pudra. Separat se bat albusurile spuma cu zaharul si apoi se amesteca cu coacazele. Se adauga migdalele curatate si taiate bucatele.
Compozitia se amesteca cu aluatul si se coace incet in cuptor potrivit.
Tortul se orneaza cu fructe fierte in sirop puse peste gelatina preparata din zeama rezultata de la fierberea fructelor amestecata cu gelatina topita.
Pofta buna!
Va recomandam si alte retete de dulciuri:
Fantana cascada de ciocolata
Prajitura cu nuci umplute
Prajitura cu mere si doua blaturi buna si foarte pufoasa

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii