Se face un aluat dintr-un galbenus, unt, faina si zahar pudra. Separat se bat albusurile spuma cu zaharul si apoi se amesteca cu coacazele. Se adauga
Se face un aluat dintr-un galbenus, unt, faina si zahar pudra. Separat se bat albusurile spuma cu zaharul si apoi se amesteca cu coacazele. Se adauga migdalele curatate si taiate bucatele.
Compozitia se amesteca cu aluatul si se coace incet in cuptor potrivit.
Tortul se orneaza cu fructe fierte in sirop puse peste gelatina preparata din zeama rezultata de la fierberea fructelor amestecata cu gelatina topita.
Pofta buna!
Va recomandam si alte retete de dulciuri:
Fantana cascada de ciocolata
Prajitura cu nuci umplute
Prajitura cu mere si doua blaturi buna si foarte pufoasa
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaO minunatie de arome!
Chec rece cu fistic si ciocolata albaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii