Se separa albusurile de galbenusuri. Se bat albusurile spuma cu zaharul, se incorporeaza faina si praful de copt si se adauga putina sare. Se unge o t
Se separa albusurile de galbenusuri. Se bat albusurile spuma cu zaharul, se incorporeaza faina si praful de copt si se adauga putina sare. Se unge o tava cu unt, se tapeteaza cu faina, se toarna compozitia in tava si se introduce la cuptor, la foc potrivit. Cand este gata, se scoate si se lasa la racit.
Se taie blatul in trei straturi. Se dizolva sase linguri de zahar intr-o jumatate de cana de apa si se fierbe pe foc, pana se leaga. Cand s-a racit, se adauga o lingura de rom si se insiropeaza blaturile. Se asaza primul blat pe un platou si se acopera cu crema de banane. Se asaza deasupra al doilea blat, se intinde crema de ananas si se acopera cu al treilea blat. Se imbraca tortul in frisca si se orneaza cu ciocolata rasa.
Alte torturi recomandate
Tort diplomat
Tort de zmeura
Tort tiramisu

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeura
O mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii