Pentru blat se bat albusele foarte bine, ca pentru bezea cu putina sare si zaharul, sucul de lamaie. Se pun in forma de tort, peste hirtie de copt si
Pentru blat se bat albusele foarte bine, ca pentru bezea cu putina sare si zaharul, sucul de lamaie. Se pun in forma de tort, peste hirtie de copt si se coc 3 ore la 100 grade. Zmeura se face piure. Galbenusurile, vinul alb si zaharul se bat pe aburi. Gelatina se pune la muiat apoi se inglobeaza in crema de galbenusuri. Se lasa la racit si se amesteca cu frisca batuta. Crema se imparte in 2 parti, una se amesteca cu ciocolata alba topita si racita, cealalta cu zmeura. Pe blat se pun cremele. Se trece cu o furculita prin cele 2 creme pentru a se amesteca. Se da 3-4 ore la congelator.
• taiati avocado-ul pe jumatate, pe lungime. Rotiti apoi una dintre parti pana se va desprinde de pe sambure. Apoi
Guacamole• curatati si taiati telina, pastarnacii si radacina de patrunjel, cubulete• taiati si bucatile de apio tot cubulete•
Supa crema de telina si pastarnacNegresa cu nuci si sos de cafea este o reteta de prajitura foarte simpla. Pe culinar.ro se gasesc multe alte retete de...
Negresa cu nuci si sos de cafeaBudinca de malai cu branza de vaci este o prajitura delicioasa si sanatoasa cu branza, potrivita pentru copii. Se prepara...
Budinca de malai cu branza de vaciRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor• curatati si taiati telina, pastarnacii si radacina de patrunjel, cubulete• taiati si bucatile de apio tot cubulete•
Supa crema de telina si pastarnacTortul Dimplomat are avantajul de a fi o reteta de tort foarte versatila. Se prepara foarte usor si poate fi facut cu...
Tort Diplomat a la AdrianaUn chec bun, usor de preparat, nu prea dulce si destul de frumos la prezentare.....Această rețetă am preluat-o din revista...
Desert chec in trei culori
Comentarii