Se framanta un aluat din unt, faina si migdale, zahar, scortisoara si lamaie rasa. Trei sferturi din acest aluat se potriveste pe fundul unei forme d
Se framanta un aluat din unt, faina si migdale, zahar, scortisoara si lamaie rasa.
Trei sferturi din acest aluat se potriveste pe fundul unei forme de tort unsa, iar din rest se formeaza deasupra un cerc.
Mijlocul se umple cu merele curatate, taiate subtiri si prajite
in unt, zahar, scortisoara, lamaie si amestecate apoi cu capsunile. Se da tortul la cuptor sa se rumeneasca.
Pofta buna!
Alte retete de tort recomandate
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryPentru mamica mea iubita, un tort racoritor, de vara.
Tort cu afine, ciocolata alba si crema de lamaiePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii