Se framanta un aluat din unt, faina si migdale, zahar, scortisoara si lamaie rasa. Trei sferturi din acest aluat se potriveste pe fundul unei forme d
Se framanta un aluat din unt, faina si migdale, zahar, scortisoara si lamaie rasa.
Trei sferturi din acest aluat se potriveste pe fundul unei forme de tort unsa, iar din rest se formeaza deasupra un cerc.
Mijlocul se umple cu merele curatate, taiate subtiri si prajite
in unt, zahar, scortisoara, lamaie si amestecate apoi cu capsunile. Se da tortul la cuptor sa se rumeneasca.
Pofta buna!
Alte retete de tort recomandate

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii