Se unge forma cu unt si se presara cu faina. Se freaca galbenusurile timp de 1/2 ora cu zaharul pana se fac mici basici. Se adauga nucile macinate,
Se unge forma cu unt si se presara cu faina. Se freaca galbenusurile timp de 1/2 ora cu zaharul pana se fac mici basici.
Se adauga nucile macinate, merele acrisoare curatate si date pe razatoare, pesmetul stropit cu rom si albusurile bine batute spuma.
Se toarna compozitia in forma si se coace la foc potrivit. Dupa ce s-a racit, se taie blatul in doua si se umple cu marmelada.
Se acopera cu glazura de rom, preparata la rece sau la cald, din zahar pudra si rom.
Pofta buna!
Alte retete de tort recomandate

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii