Tort de migdale

Galbenusurile se bat tare cu zaharul pana ce amestecul devine ca o spuma, se adauga migdalele, zeama si coaja de lamaie, faina si albusurile batute s

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 oua
  • 200 gr rahat
  • 100 gr migdale dulci
  • 30 gr nuca sau migdale
  • zeama si coaja de la o jumatate lamaie
  • 150 gr faina
  • crema

Mod de preparare

Galbenusurile se bat tare cu zaharul pana ce amestecul devine ca o spuma, se adauga migdalele, zeama si coaja de lamaie, faina si albusurile batute spuma. Se tapeteaza o forma de tort cu unt si pesmet, se toarna in ea compozitia si se baga in cuptor. Blatul copt se taie in doua pe mijloc si se umple apoi cu crema sau marmelada.


Se serveste dupa ce a stat la rece.

Alte retete de dulciuri:

Prajitura snikers

Prajituri simple

Tort diplomat

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori