Batem ouale cu zaharul, se adauga faina, migdalele macinate, vanilia si se da la cuptor. Se insiropeaza si apoi se taie
Batem ouale cu zaharul, se adauga faina, migdalele macinate, vanilia si se da la cuptor.
Se insiropeaza si apoi se taie blatul in trei si se umple.
Siropului fiert bine si legat, i se adauga zeama portocalelor.
Tortul se glaseaza cu serbet de portocale. intre blaturi se adauga marmelada de portocale, migdale taiate si crema. (untul frecat cu zaharul in care s-a pus zeama de portocale, coaja de portocala fiarta in zahar, bine maruntita, si diferite fructe zaharisite, daca avem)

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii